second life building, projects

Second Life projecten

[Lost in the] Magic Forest realiseert Second Life projecten voor bedrijven en instellingen. Naast de realisatie van het complete project adviseert [Lost in the] Magic Forest ook over de te kiezen strategie. Na de realisatie van het Second Life project blijft Magic Forest nauw betrokken bij de promotie van uw Second Life presence.

Complexe Second Life projecten

[Lost in the] Magic Forest opereert volledig vanuit de bekende virtuele wereld Second Life en biedt diensten op het gebied van projectontwikkeling en -begeleiding, design, bouwen en scripting. Ook adviseert [Lost in the] Magic Forest op het gebied van marketing, PR, advertising en campagnes.

[Lost in the] Magic Forest werkt met een Nederlands kernteam van ervaren professionals, aangevuld met internationale specialisten. Het team van heeft ruime ervaring in Second Life, kent de wegen, regels en weet wat wel en niet werkt. Daarnaast heeft [Lost in the] Magic Forest sterke partnerships met bedrijven in zowel Second Life als “Real Life”, zoals een media productiebedrijf en partners gespecialiseerd in bv. educatie en games.

Mogelijkheden Second Life Projecten

[Lost in the] Magic Forest is gespecialiseerd in:
Second Life project vormgeving, content ontwikkeling, bouw (animaties, avatardesign, texturedesign, scripting) en projectbegeleiding
Consultancy
Campagne en concept creatie
Volledige marketing campagnes
Cross-media oplossingen, inclusief commercials en animaties
Educatieve projecten